Candy hvidevareservice

Odense Hvidevare Service – CANDY hvidevareservice & reparation inden for 8 arbejdstimer.


Reparation og Service – Hvis du har problemer med dine CANDY hårde hvidevarer, så klarer jeg dem for dig!

 

Jeg har en bred erfaring inden for reparation og service af CANDY hårde hvidevarer. Så hvis du oplever nogen problemer med dine CANDY hvidevarer, så kontakt mig med det samme.

 

Jeg servicerer CANDY kunder i Odense og på resten af Fyn hver dag.

Hvis du oplever nogen former for problemer med dine CANDY hårde hvidevarer, så tøv ikke med at ringe.

 

Du kan træffe mig direkte på tlf.: 60 64 26 60 – alle hverdage fra 8-16.

 

Kan det betale sig at reparerer CANDY hvidevarer?

Der er desværre mange der tror, at det ikke kan betale sig, at udfører en reparation på en CANDY vaskemaskine eller opvaskemaskine. Selvom dit komfur eller ovn måske har et par år på bagen, så vent lige med at købe en ny, til du har talt med mig. Jeg har stor erfaring i reparation af alle typer af CANDY hvidevarer, og ofte er det slet ikke så dyrt "som du har hørt".

 

Jeg laver service og reparation på alle typer af CANDY hårde hvidevare, så om det er din vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, ovn eller dit komfur der driller, så kontakt Odense Hvidevare Service i dag.


Er du i tvivl om jeg kan udfører reparation på din model, så kontakt mig gerne.

 

Du kan altid kontakte mig på telefon 60 64 26 60, hvis du vil vide mere om CANDY hvidevareservice. Har du brug for vejledning, kan du også sende mig en mail på ohs@outlook.dkFå garanti på reservedele med CANDY hvidevare service.

Når du tilkalder mig for at udføre service af dine CANDY hårde hvidevarer, vurderer jeg altid først skadens omfang og rådgiver dig om en reparation kan betale sig eller ej. Her ser jeg særligt på, hvor lang tid en reparation vil forlænge dine hvidevares levetid – i forhold til de forestående udgifter ved selve reparationen. Er det nødvendigt at udskifte en reservedele, giver jeg dig altid en fordelagtig pris på disse. Samtidig yder jeg 1 års garanti på alle CANDY reservedele.

 

Med 15 års erfaring i branchen har jeg stor erfaring med service af CANDY hårde hvidevarer.

 

CANDY hvidevareservice inden for 8 arbejdstimer i Odense og på resten af Fyn

 

Har du brug for CANDY hvidevare service, så rykker jeg altid hurtigt ud overalt i Odense og omegn. Ring blot på telefon 60 64 26 60 så kommer jeg inden for 8 arbejdstimer. Kan jeg ikke udføre en reparation med det samme, aftaler vi en tid, hvor det passer dig, at jeg kommer igen.

 

Odense Hvidevare Service – CANDY hvidevareservice & reparation.


CANDY vaskemaskine service & reparation

CANDY opvaskemaskine service & reparation

CANDY tørretumbler service & reparation

CANDY komfur & ovn service & reparation

CANDY køleskabs service & reparation