Blomberg hvidevareservice

Odense Hvidevare Service – BLOMBERG hvidevareservice & reparation inden for 8 arbejdstimer.


Reparation og Service – Hvis du har problemer med dine BLOMBERG hårde hvidevarer, så klarer jeg dem for dig!

 

Jeg har en bred erfaring inden for reparation og service af BLOMBERG hårde hvidevarer. Så hvis du oplever nogen problemer med dine BLOMBERG hvidevarer, så kontakt mig med det samme.

 

Jeg servicerer BLOMBERG kunder i Odense og på resten af Fyn hver dag.

Hvis du oplever nogen former for problemer med dine BLOMBERG hårde hvidevarer, så tøv ikke med at ringe.

 

Du kan træffe mig direkte på tlf.: 60 64 26 60 – alle hverdage fra 8-16.

 

Kan det betale sig at reparerer BLOMBERG hvidevarer?

Der er desværre mange der tror, at det ikke kan betale sig, at udfører en reparation på en BLOMBERG vaskemaskine eller opvaskemaskine. Selvom dit komfur eller ovn måske har et par år på bagen, så vent lige med at købe en ny, til du har talt med mig. Jeg har stor erfaring i reparation af alle typer af BLOMBERG hvidevarer, og ofte er det slet ikke så dyrt "som du har hørt".

 

Jeg laver service og reparation på alle typer af BLOMBERG hårde hvidevare, så om det er din vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, ovn eller dit komfur der driller, så kontakt Odense Hvidevare Service i dag.


Er du i tvivl om jeg kan udfører reparation på din model, så kontakt mig gerne.

 

Du kan altid kontakte mig på telefon 60 64 26 60, hvis du vil vide mere om BLOMBERG hvidevareservice. Har du brug for vejledning, kan du også sende mig en mail på ohs@outlook.dkFå garanti på reservedele med BLOMBERG hvidevare service.

Når du tilkalder mig for at udføre service af dine BLOMBERG hårde hvidevarer, vurderer jeg altid først skadens omfang og rådgiver dig om en reparation kan betale sig eller ej. Her ser jeg særligt på, hvor lang tid en reparation vil forlænge dine hvidevares levetid – i forhold til de forestående udgifter ved selve reparationen. Er det nødvendigt at udskifte en reservedele, giver jeg dig altid en fordelagtig pris på disse. Samtidig yder jeg 1 års garanti på alle BLOMBERG reservedele.

 

Med 15 års erfaring i branchen har jeg stor erfaring med service af BLOMBERG hårde hvidevarer.

 

BLOMBERG hvidevareservice inden for 8 arbejdstimer i Odense og på resten af Fyn

 

Har du brug for BLOMBERG hvidevare service, så rykker jeg altid hurtigt ud overalt i Odense og omegn. Ring blot på telefon 60 64 26 60 så kommer jeg inden for 8 arbejdstimer. Kan jeg ikke udføre en reparation med det samme, aftaler vi en tid, hvor det passer dig, at jeg kommer igen.

 

Odense Hvidevare Service – BLOMBERG hvidevareservice & reparation.


BLOMBERG vaskemaskine service & reparation

BLOMBERG opvaskemaskine service & reparation

BLOMBERG tørretumbler service & reparation

BLOMBERG komfur & ovn service & reparation

BLOMBERG køleskabs service & reparation