Bauknecht hvidevareservice

Odense Hvidevare Service – BAUKNECHT hvidevareservice & reparation inden for 8 arbejdstimer.


Reparation og Service – Hvis du har problemer med dine BAUKNECHT hårde hvidevarer, så klarer jeg dem for dig!

 

Jeg har en bred erfaring inden for reparation og service af BAUKNECHT hårde hvidevarer. Så hvis du oplever nogen problemer med dine BAUKNECHT hvidevarer, så kontakt mig med det samme.

 

Jeg servicerer BAUKNECHT kunder i Odense og på resten af Fyn hver dag.

Hvis du oplever nogen former for problemer med dine BAUKNECHT hårde hvidevarer, så tøv ikke med at ringe.

 

Du kan træffe mig direkte på tlf.: 60 64 26 60 – alle hverdage fra 8-16.

 

Kan det betale sig at reparerer BAUKNECHT hvidevarer?

Der er desværre mange der tror, at det ikke kan betale sig, at udfører en reparation på en BAUKNECHT vaskemaskine eller opvaskemaskine. Selvom dit komfur eller ovn måske har et par år på bagen, så vent lige med at købe en ny, til du har talt med mig. Jeg har stor erfaring i reparation af alle typer af BAUKNECHT hvidevarer, og ofte er det slet ikke så dyrt "som du har hørt".

 

Jeg laver service og reparation på alle typer af BAUKNECHT hårde hvidevare, så om det er din vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, ovn eller dit komfur der driller, så kontakt Odense Hvidevare Service i dag.


Er du i tvivl om jeg kan udfører reparation på din model, så kontakt mig gerne.

 

Du kan altid kontakte mig på telefon 60 64 26 60, hvis du vil vide mere om BAUKNECHT hvidevareservice. Har du brug for vejledning, kan du også sende mig en mail på ohs@outlook.dkFå garanti på reservedele med BAUKNECHT hvidevare service.

Når du tilkalder mig for at udføre service af dine BAUKNECHT hårde hvidevarer, vurderer jeg altid først skadens omfang og rådgiver dig om en reparation kan betale sig eller ej. Her ser jeg særligt på, hvor lang tid en reparation vil forlænge dine hvidevares levetid – i forhold til de forestående udgifter ved selve reparationen. Er det nødvendigt at udskifte en reservedele, giver jeg dig altid en fordelagtig pris på disse. Samtidig yder jeg 1 års garanti på alle BAUKNECHT reservedele.

 

Med 15 års erfaring i branchen har jeg stor erfaring med service af BAUKNECHT hårde hvidevarer.

 

BAUKNECHT hvidevareservice inden for 8 arbejdstimer i Odense og på resten af Fyn

 

Har du brug for BAUKNECHT hvidevare service, så rykker jeg altid hurtigt ud overalt i Odense og omegn. Ring blot på telefon 60 64 26 60 så kommer jeg inden for 8 arbejdstimer. Kan jeg ikke udføre en reparation med det samme, aftaler vi en tid, hvor det passer dig, at jeg kommer igen.

 

Odense Hvidevare Service – BAUKNECHT hvidevareservice & reparation.


BAUKNECHT vaskemaskine service & reparation

BAUKNECHT opvaskemaskine service & reparation

BAUKNECHT tørretumbler service & reparation

BAUKNECHT komfur & ovn service & reparation

BAUKNECHT køleskabs service & reparation