Induktionskogeplader

Odense Hvidevare Service - Induktionskogeplade service & reparation inden for 8 arbejdstimer.

 

Reparation og Service – Hvis du har problemer med dine induktionskogeplader, så klarer jeg det for dig!


Jeg har en bred erfaring inden for reparation og service af induktionskogeplader. Så hvis du oplever nogen problemer med dine induktionskogeplader, så kontakt mig med det samme.


Jeg servicerer kunder i Odense og på resten af Fyn hver dag.

Hvis du oplever nogen former for problemer med dine hårde hvidevarer, så tøv ikke med at ringe.


Du kan træffe mig direkte på tlf.: 60 64 26 60 – alle hverdage fra 8-16.


Kan det betale sig?

Der er desværre mange der tror, at det ikke kan betale sig, at udfører en reparation induktionskogeplader. Selvom dine induktionskogeplader måske har et par år på bagen, så vent lige med at købe nogle nye, til du har talt med mig. Jeg har stor erfaring i reparation af induktionskogeplader, og ofte er det slet ikke så dyrt "som du har hørt".


Jeg laver service og reparation på alle mærker af induktionskogeplader,. Er du i tvivl om jeg kan udfører reparation på din model, så kontakt mig gerne.


Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 60 64 26 60, hvis du vil vide mere om induktionskogeplade service. Har du brug for vejledning, kan du også sende mig en mail på: ohs@outlook.dk

 

Få garanti på reservedele med induktionskogeplade service.

Når du tilkalder mig for at udføre service af dine induktionskogeplader, vurderer jeg altid først skadens omfang og rådgiver dig om en reparation kan betale sig eller ej. Her ser jeg særligt på, hvor lang tid en reparation vil forlænge induktionskogepladernes levetid – i forhold til de forestående udgifter ved selve reparationen. Er det nødvendigt at udskifte reservedele, giver jeg dig altid en fordelagtig pris på disse. Samtidig yder jeg 1 års garanti på alle reservedele.


Med 15 års erfaring i branchen har jeg stor erfaring med service af alle induktionskogeplade mærker.


Induktionskogeplade service inden for 8 arbejdstimer i Odense og på resten af Fyn


Har du brug for induktionskogeplade service, så rykker jeg altid hurtigt ud overalt Odense og omegn. Ring blot på telefon 60 64 26 60 så kommer jeg inden for 8 arbejdstimer. Kan jeg ikke udføre en reparation med det samme, aftaler vi altid en tid, hvor det passer dig, at jeg kommer igen.


Odense Hvidevare Service – Induktionskogeplade service & reparation.