Reparation

Odense Hvidevare Service - Service & reparation af hårde hvidevarer inden for 8 arbejdstimer.

 

Service & reparation af hårde hvidevare – Hvis du har problemer med dine hvidevare, så kan jeg hjælpe dig.


Jeg har en  bred erfaring indenfor reparation af hårde hvidevarer. Så hvis du oplever nogen problemer med dine hvidevare, så kontakt mig med det samme.


Jeg har 15 års erfaring indenfor reparation af hårde hvidevarer. Efter 4 års ansættelse hos et at landets største hvidevarer firmaer, valgte jeg at starte Odense Hvidevarer Service, som jeg har drevet siden etableringen i 2003. Jeg udfører service og reparation på hvidevarer hos private, boligforeninger og erhverskunder i Odense og på resten af Fyn.


Jeg servicerer kunder i Odense og på resten af Fyn hver dag.

Målsætning er, at fremstå som et kvalitetsbevidst firma med et højt serviceniveau.

Jeg leverer altid kvalitetsarbejde til den rette pris – og altid til tiden!


Du kan træffe mig direkte på tlf.:60 64 26 60 – alle hverdage fra 8-16.


Kan det betale sig?

Der er desværre mange der tror, at det ikke kan betale sig, at udfører en reparation på hårde hvidevarer. Selvom dine hvidevare måske har et par år på bagen, så vent lige med at købe nye, til du har talt med mig. Jeg har årelang erfaring i reparation af vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere, komfure osv. og ofte er det slet ikke så dyrt "som du har hørt".


Jeg reparare stort set alle mærker og modeller. Er du i tvivl om jeg kan udfører reparation på dine hvidevarer, så kontakt mig allerede i dag og hør om dine muligheder.


Få garanti på reservedele med hvidevareservice.

Når du tilkalder mig for at udføre service af dine hårde hvidevarer, vurderer jeg altid først skadens omfang og rådgiver dig om en reparation kan betale sig eller ej. Her ser jeg særligt på, hvor lang tid en reparation vil forlænge dine hvidevares levetid – i forhold til de forestående udgifter ved selve reparationen. Er det nødvendigt at udskifte reservedele, giver jeg dig altid en fordelagtig pris på disse. Samtidig yder dig garanti på alle reservedele.


Hårde hvidevare service inden for 8 arbejdstimer i Odense og på resten af Fyn.

Har du brug for hvidevareservice, så rykker jeg altid hurtigt ud overalt Odense og omegn. Ring blot på  60 64 26 60, og så kommer jeg inden for 8 arbejdstimer. Kan jeg ikke udføre en reparation med det samme, aftaler vi altid en tid, hvor det passer dig, at jeg kommer igen.


Odense Hvidevare Service - hvidevareservice & reparation.